وي ادامه داد: از ابتداي سال تاکنون بيش از 34 رشته از هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان به هنرجويان آموزش داده شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کهگيلويه و بوير احمد تأکيد کرد: آموزش صنايعدستي در اين استان در سه بخش رشتههاي بومي و شاخص، اولويت دار و همچنين رشتههاي رايج استان برگزار شده است.
به گفته وي احياء رشتههاي منسوخ شده در استان از قبيل گچمه بافي، گليم بافي، سياه چادر بافي و سبد بافي نيز در اين استان با موفقيت انجام شده است.
اين مقام مسئول حمايت از توليد کنندگان و صنعتگران رشتههاي صنايعدستي را از ديگر وظايف اين معاونت برشمرد و افزود: پشتيباني هنرمندان اين استان از طريق ارائه تسهيلات بانکي به هنرمندان ميسر شد.
صياديان هدف از برپايي نمايشگاههاي صنايعدستي را در اين استان رونق هر چه بيشتر توليدات صنعتگران دانست و گفت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي امکان حضور هنرمندان استان را در 57 نمايشگاه داخل و خارج از استان فراهم کرده است.
وي اضافه کرد: انعقاد تفاهمنامه با کميته امداد، بهزيستي، سازمان زندانها و بيمارستان سلمان از ديگر برنامههايي بود که با هدف ترويج صنايعدستي در اين استان انجام شد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان کهگيلويه و بوير احمد يادآور شد: شناسنامه دار کردن هنرمندان استان، ايجاد و تأسيس بازارچه صنايعدستي، تهيه اطلس، ساخت فيلم و چاپ کتاب صنايعدستي هم اکنون در اين استان در دست اقدام است.
112/
انتهای پیام/